Endoskooppien huollon kustannussäästöt

Suomessa tehdään vuosittain noin 100 000 mahantähystystä eli gastroskopiaa ja lähes saman verran paksusuolentähystyksiä eli kolonoskopioita. Tämän päälle lisätään vielä kaikki muut tähystystoimenpiteet terveydenhuollon yksiköissä, puhutaan varsin mittavasta määrästä toimenpiteitä, joihin tarvitaan satoja ja taas satoja erityyppisiä kliinisiä endoskooppeja eli tähystimiä.

Yhden endoskoopin käyttöikä on useita vuosia, mutta se edellyttää,  että endoskoopit pidetään hyvässä kunnossa; korjataan ja huolletaan säännöllisesti.  Laadukas välineistö ja ammattitaitoinen osaava henkilökunta on helposti miellettävissä laadukkaaseen endoskopiaan.

Endoskooppien korjaus on monelle sairaalalle iso kustannuserä vuosittain. Jos keskimääräinen korjaus tai huolto maksaa esimerkiksi 5000€ /kerta, on jo kahdenkymmenen endoskoopin korjauskustannukset vuodessa yhteensä 100.000€.

Medical Traders Finland Oy:llä on tarjota kustannustehokas ja laadukas ratkaisu endoskooppien korjaus- ja huoltotoimintaan. Edustamme yritykset huoltavat ja korjaavat kaikkien markkinoilla olevien laitevalmistajien taipuisia- ja suoria endoskooppeja laadukkaasti, nopeasti ja edullisesti. Korjauskustannussäästöt maahantuojien hintoihin verrattuna ovat keskimäärin 40-50%. Keskittämällä endoskooppien korjaukset ja huollot Medical Tradersille takaamme korkean laadun lisäksi myös merkittävät  kustannussäästöt jokaisen endoskoopin osalta, jolloin tästä toiminnan uudelleenjärjestelystä saadut kustannussäästöt voidaan käyttää muuhun terveydenhuollon yksikön toimintaan.