MT tiedote 3/2011

Ultraääniantureiden ja endoskooppien huolto- ja korjaustoiminta

Medical Traders Finland Oy on toiminut sairaalalaitehuolto -sektorilla Suomessa kahden vuoden ajan. Tänä aikana olemme yhteistyössä Itävaltalaisen Mides GmbH:n kanssa korjanneet erittäin kustannustehokkaasti lähes sata eri valmistajien ultraäänianturia asiakassairaaloistamme. Toimintamme on säästänyt kustannuksia asiakkaillemme arviolta yli 150.000 euroa, mikäli vertailukohtana käytetään uuden ultraäänianturin hankintaa tapauksissa, joissa ultraäänianturi on voitu korjata Mides GmbH:n toimesta.

Olemme saavuttaneet vankan aseman laadukkaana ultraäänianturien huolto- ja korjaustoiminnan harjoittajana Suomessa ja saamme jatkuvasti uusia kontakteja ja asiakkaita.

Yhteistyössä Fibertech Medical USA:n kanssa olemme tuoneet markkinoille uuden laadukkaan mahdollisuuden huoltaa ja korjata endoskooppeja huomattavasti laitevalmistajien hintoja edullisemmin. Fibertech Medical USA:n ”state of art” huolto- ja korjauskeskus Yhdysvalloissa on hoitanut menestyksellä jo useita endoskooppikorjauksia suomalaisille asiakkaillemme. Kustannussäästö korjattavaa endoskooppia kohden on noin 30-50 % laitevalmistajien vastaaviin huolto- ja korjauspalveluhintoihin verrattuna.

Toimintamme kehitys jatkuu voimakkaana vuonna 2011 yhteistyökumppa-neidemme kanssa. Tarjoamme sairaaloille ja yksityisille klinikoille laadukkaita, nopeita ja kustannustehokkaita sairaalalaitteiden huolto- ja korjauspalveluja järkihintaan.

Lisätietoja Medical Traders Finland Oy:stä numerosta 040 – 123 9951 tai www-osoitteista www.fibertechmedical.com taiwww.mides.com